Nieuws

Dit zijn de winnaars van de Mazda DJ-Competitie

15 juni 2016
Door Redactie
Mazda heeft de zes winnaars bekendgemaakt van de #MazdaSounds Live Showdown, de finale van de ‘Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow’ DJ competitie, zoals deze afgelopen weekend plaatsvond in de Marina de Badalona in Barcelona. De jonge artiesten uit Europa gaan alle zes volgende maand naar Tomorrowland 2016 voor wat waarschijnlijk hun grootste optreden tot nu toe zal worden: een uur lang live op het podium van het Mazda Sound Of Tomorrow Island, naast enkele van de grootste sterren op hun vakgebied.

De zes winnaars zijn Dimitri Stoop (Swift D), België, Kishan Bodalia (Bodalia), Groot-Brittannië, Robert Manrho (This is CROB), Nederland, Paula Serra Vázquez (Paula Serra Vázquez), Spanje, Ghislaine Vieux (Miss Ghyss), Zwitserland en Mischa Bättig (Pat Farrell), Zwitserland.

De laatste ronde van de competitie was een finale, afgelopen zaterdag in Barcelona, met 20 DJ's die ieder 15 minuten optraden. Voorafgaand aan dat namen de finalisten deel aan een serie workshops in de nabijgelegen Mazda Space, de Europese cultuur- en evenementenlocatie van Mazda. De sessie waren gericht op onderwerpen zoals mixtechnieken en marketing van jezelf. De Laet, ambassadeur van de ‘Mazda Drives: The Sound Of Tomorrow’ campagne, leidde de eerstgenoemde workshop.

Mazda is voor het tweede jaar op rij de exclusieve automotive partner voor Tomorrowland. De verbindende factor tussen beide organisaties is het streven het leven te verrijken met ervaringen die blijven hangen, of dat nu op de weg is of op een festival. Nu de winnaars zijn geselecteerd in deze competitie, die afgelopen maart van start ging en meer dan 1000 deelnemers kende, is de volgende stap voor hen de voorbereiding op het podium van één van 's werelds grootste muziekfestivals. Tomorrowland 2016, dat van 22 tot 24 juli plaatsvindt in het Belgische Boom.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.