Nieuws

© CUPRA

Cupra komt wél naar het Autosalon van Brussel

13 oktober 2021
Door Benjamin Uyttebroeck
Cupra, het sportieve zusje van Seat, komt naar het Autosalon van Brussel in januari 2022. Het is daarmee het enige VW-merk dat naar de Heizelpaleizen afzakt aangezien de andere merken van de groep hun kat sturen.

In september liet D’Ieteren weten dit jaar het Autosalon links te laten liggen. Deze keer dus geen VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Lamborghini of Bentley op het salon. Even was er sprake van dat ook Stellantis niet zou komen, maar dat bleek loos alarm.

Als enige VW-telg komt Cupra wel naar het Autosalon. Het merk, dat pas in 2018 als zelfstandig merk is gelanceerd en voordien een onderdeel van Seat was, zal er de hybride versies van de Formentor en de volledig elektrische Born aan het publiek tonen. Dit zijn twee eigen Cupra-modellen, niet afgeleid van Seats.

Naast de Formentor en de Born heeft Cupra ook sportieve versies van de Leon, de Leon Break en de Ateca in de portefeuille. Deze zullen echter niet op het salon getoond worden.

Cupra heeft de ambitie zijn naamsbekendheid in België uit te breiden. Op dit ogenblik is het merk vertegenwoordigd in 10 Cupra Corners in Seat-concessies maar het is de bedoeling klanten ook online te benaderen.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.