Nieuws

© PSA

Citroën lanceert tweede SEETROÊN bril

25 mei 2019
Door Redactie

De lancering van de SEETROËN in juli vorig jaar bleef niet onopgemerkt: meer dan 20 miljoen views op het internet en 15 000 verkochte exemplaren in een tijdspanne van enkele maanden. Aangemoedigd door dit succes lanceerdeCITROËN onlangs een nieuw model van zijn bril tegen reisziekte: de SEETROËN S19.Net als voor het origineel, is de SEETROËN S19 het resultaat van de samenwerking met de startup Boarding Ring en designstudio 5.5. Het montuur van de S19 is een bravere transparante versie.

De mogelijkheden om te lezen op de smartphone of tablet worden alsmaar talrijker en reisziekte treft zowel volwassen als kinderen, tijdens het rijden maar ook op de boot of in de bus of...

SEETROËN S19 is een beperkte serie in 1919 exemplaren die wordt uitgebracht ter gelegenheid van het eeuwfeest van het Merk. Bestellen kan sinds 15 mei via lifestyle.citroen.com, leveringen zullen gebeuren vanaf begin juli. De bril kan overal ter wereld geleverd worden indien de bestelling gebeurt via de site Citroën Racing.

De twee SEETROËN modellen kunnen worden gedragen door volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar (zodra het binnenoor volgroeid is). De bril heeft geen glazen en kan worden gedeeld met iedereen. Het volstaat hem 10 à 12 minuten te dragen van zodra de eerste symptomen van wagenziekte opduiken.
Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.