Nieuws

Citroën Jumble 2017 op het Domein van Bokrijk

20 april 2017
Door Redactie
Dit voorjaar is het weer tijd voor de Citroën Jumble; deze bijeenkomst voor klassieke & nieuwe Citroëns, georganiseerd door de Amicale van de Belgische Citroen Clubs (ABCC), wordt dit jaar in het Provinciaal Domein Bokrijk in Limburg gehouden.
Op zondag 23 april vanaf 10 uur zijn alle Citroëns of Panhards welkom op het prachtig Provinciaal Domein van Bokrijk met zijn openluchtmuseum.

Meer dan 360 iconische modellen van het Franse merk, zoals de Traction Avant, Ami, 2CV, DS, CX en XM, zullen per type en jaartal gerangschikt worden, met een speciale plek voor de Citroën type H die zijn 70ste verjaardag viert! Uiteraard is er ook een plek gereserveerd voor de nieuwe C3, de jongste Citroën.

Ook op de dag zelf is iedereen nog welkom; op de gereserveerde plaatsen parkeren zal slechts 20,- € per Citroën of Panhard kosten (alle passagiers en toegang tot het Openluchtmuseum inbegrepen).

Bokrijk biedt naast attracties die groot en klein veel plezier zullen bezorgen, ook een oase van rust met wandelroutes, een arboretum en een geuren- en kleurentuin.

Een unieke kans om op een ontspannen en gezellige manier het verleden en heden van Citroën te beleven.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.