Nieuws

© Geoffroy Libert

Buy Buy Mitsubishi: afscheidscampagne met straffe kortingen

01 december 2020
Door Stijn Blanckaert
Toen Mitsubishi Motors Corporation deze zomer besliste om geen nieuwe modellen meer op de Europese markt te introduceren sloeg dat nieuws in als een bom, en niet in het minst bij de Belgische invoerder van het Japanse merk, Beherman Motors. Intussen is er meer duidelijkheid en pakt het merk in ons land uit met opmerkelijke condities onder de slogan “Buy Buy Mitsubishi”.

Hoewel een handvol landen in Europa de Eclipse Cross facelift PHEV nog zal invoeren, hoort België daar niet bij en is het huidige gamma het einde voor het merk in ons land.

Als gevolg daarvan gaat invoerder Beherman Motors vandaag van start met  een bijzondere afscheidscampagne voor het merk, die vanaf midden december ook in het straatbeeld te zien is en precies op tijd komt voor de traditionele salonperiode in ons land, ook al is er dan geen fysiek autosalon. 

De opmerkelijke campagne gaat gepaard met mooie kortingen op stockwagens. Concreet gaat het om kortingen tot wel 30 procent op het volledige gamma. De kortingen zijn bovendien niet afhankelijk van bepaalde voorwaarden.

Mitsubishi staat bekend om zijn betrouwbare en kwalitatief hoogstaande producten en de invoerder benadrukt met de zin ‘We gaan weg maar verdwijnen doen we nooit’ dat de gekende garantie van 5 jaar in ieder geval van toepassing blijft dan dat ook de wisselstukken en diensten voor minimum 10 jaar worden gewaarborgd. Ere is dus geen reden om bij de aankoop van een Mitsubishi ongerust te zijn over de beschikbaarheid van wisselstukken of service na verkoop. Het netwerk blijft klaarstaan voor de klant, benadrukt de invoerder.

Wat nu met Beherman Motors?

Sinds 2012 was Beherman Motors officieel invoerder van Mitsubishi in België en Groothertogdom Luxemburg. Naarmate de verkoopactiviteiten ingevolge de nieuwe situatie afnemen, zal ook het personeelsbestand geleidelijk worden afgebouwd. Er zal echter steeds een aantal mensen aan het werk blijven voor de opvolging van de naverkoopactiviteiten.

Beherman Motors behoudt verder de distributie van het lichte vrachtwagenmerk FUSO en blijft openstaan voor nieuwe zakelijke opportuniteiten en interessante uitdagingen.

Beherman Motors maakt deel uit van de Beherman Group die ook Automotive Systems, de leverancier van full option ICT-systemen voor garage- en concessiehouders en Park Ragheno, het vastgoedbedrijf, in portefeuille heeft.

Deel op

Lees meer over

Stijn Blanckaert

Stijn Blanckaert (°1974) is al van kindsbeen af gepassioneerd door auto’s en maakte er zijn beroep van. Hij houdt van pk’s, of ze nu uit een V8 of een elektromotor rollen… Na jaren in de leasing- en fleetsector schrijft hij sinds 2016 voor Autonieuws.be waar hij onder meer gespecialiseerd is in economisch nieuws.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.