Nieuws

Bpost kiest voor Opel Astra Sports Tourer

17 juni 2017
Door Redactie
De Opel Astra, die vorig jaar verkozen werd tot Europese ‘Car of the Year 2016’, is één van de bestsellers uit het Opel-gamma en een belangrijke motor voor de huidige globale verkoopstijging van Opel. Het model heeft een aantal kwaliteiten die bepalend waren om de Astra in België tevens uit te roepen tot ‘Lease Car of the Year 2016’. .

De overeenkomst die in februari 2017 tot stand gekomen is door een partnership tussen  bpost, Athlon en Opel, draagt bij tot de vernieuwing van het wagenpark voor de medewerkers van bpost. Inmiddels werden reeds meer dan 80 wagens besteld en konden de eerste 40 medewerkers hun Astra Sports Tourer in ontvangst nemen. Bpost selecteerde hiervoor 11 dealers verspreid over België om de levering van de wagens aan het personeel vlot te laten verlopen.

“Het spreek voor zich dat Opel Belgium uiterst tevreden is met de keuze van bpost voor de Opel Astra in breakversie. De overeenkomst tussen bpost, Athlon en Opel brengt immers een aantal belangrijke bedrijven samen, wat het partnership alleen maar kan versterken,” verklaart Roeland Vriens, Manager Fleet bij Opel Belgium.

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.