Nieuws

© Athlon

Bedrijfswagens: blijf bij de pinken, maak de juiste keuzes

14 oktober 2020
Door Redactie
Of je nu zelfstandige bent, een kmo runt of een vrij beroep uitoefent, je belangrijkste focus is je corebusiness. Toch wil je ook op de hoogte zijn van nuttige informatie rond bedrijfswagens, autoleasing en mobiliteit. Daarom lanceert Athlon een tijdelijke newsletter speciaal voor ondernemers, die alle essentiële vragen en antwoorden bundelt: FleetForward.In een veranderend economisch, sociaal en ecologisch landschap is het niet gemakkelijk om altijd met alles mee te zijn. Je hebt immers andere zaken aan je hoofd en wil je focussen op je kernactiviteit. In het belang van je onderneming is het echter cruciaal om de nodige aandacht te besteden aan bedrijfsmobiliteit, de fiscale regels, wetgeving en marktontwikkelingen, zodat je de juiste keuzes maakt.

Met de opkomst van elektrische en plug-inhybride auto’s is het ook zaak om te bekijken in welke mate ze financieel en praktisch passen bij je eigen gebruiksprofiel of dat van je medewerkers. Je moet in elk geval verder kijken dan de catalogusprijs – enkel de TCO (total cost of ownership) geeft een duidelijk antwoord onderaan de streep. 

Maar hoe bereken je die TCO? En waar moet je op letten als je je carpolicy opmaakt of afstemt op het Nieuwe Normaal? Ook zit je misschien met vragen rond het Voordeel van Alle Aard, over de toekomst van diesel, over laadinfrastructuur op kantoor en thuis? Om nog maar te zwijgen over het mobiliteitsbudget en de eventuele voor- en nadelen van leasing, of het nu om personenwagens of bestelwagens gaat. 

Goed nieuws. Dankzij FleetForward, een wekelijkse newsletter van Athlon vol tips en advies, krijgt je de antwoorden op de belangrijkste vragen gedurende drie maanden simpelweg in je mailbox. Zo ben je in geen tijd helemaal mee met alles wat je als professional moet weten om weloverwogen mobiliteitskeuzes te maken.

Klik hier om je in te schrijven op deze gratis bron van nuttige informatie. 

Sponsored content

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.