Nieuws

© Paesmans

Autogroep Paesmans neemt gebouw Volvo Celis in Hasselt over

25 augustus 2020
Door Redactie
Renault- & Daciaverdeler Paesmans nam zopas de site aan de Gouverneur Roppesingel in Hasselt, waar tot oktober vorig jaar Volvogarage Celis gevestigd was, over. De bedoeling is om op die locatie tweedehandswagens van Renault en Dacia aan te bieden.


Celis verhuisde naar een nieuwe site, waardoor het gebouw waar sinds mensenheugenis Volvo’s verkocht werden te koop kwam te staan. Wilfried Paesmans, die al Renault en Dacia verdeelt in Beringen, Bree, Herk-De-Stad, Houthalen en natuurlijk Hasselt zag een mooie opportuniteit om het terrein en de gebouwen naast zijn Hasseltse Renaultgarage over te nemen en er nieuwe activiteiten te ontwikkelen. 
Het gaat -voor alle duidelijkheid- dus niet over de overname van de Volvoconcessie, die in handen is en blijft van Celis, maar wel om de gebouwen waar de garage gevestigd was.

Paesmansovername001

Paesmans: “We willen op de nieuwe site in eerste instantie ruimte maken voor ons gamma tweedehandswagens van Renault en Dacia. Daardoor komt ook meer ruimte vrij op de reeds gebruikte site en wordt de aanwezigheid van Paesmans Autogroep in Hasselt verder versterkt.”

De aangekochte site is net geen veertig are groot, 1.520 m2 zijn bebouwd. Met de extra showroom, parking en atelier heeft Paesmans dus ruimte genoeg om zijn tweedehandsaanbod onder de aandacht te brengen. 

Paesmansovername008

Deel op

Lees meer over

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

Autonieuws

Ook op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.