Nieuws

© Autodis

Autodis gaat Jaecoo en Omoda verdelen in Luxemburg

17 juni 2024
Door Dieter Quartier

De Luxemburgse autoverdeler Autodis voegt twee Chinese merken toe aan zijn portefeuille: Jaecoo en Omoda, beide onderdeel van de Chery-groep. De introductie van deze merken in het Groothertogdom Luxemburg is een volgende stap in de expansie van Chery in de Benelux.

 

Autodis maakt deel uit van de Graas-groep, die werd opgericht in 1926 en geleid wordt door de derde generatie van de stichtende familie. Met vestigingen in Esch/Alzette en Mersch is Autodis een gevestigde waarde in de Luxemburgse autowereld, bekend om zijn specialisatie in Aziatische automerken en motorfietsen. Het bedrijf heeft zijn succes als beste Hyundai-dealer in Europa gedurende zeventien opeenvolgende jaren bewezen en zet nu deze traditie verder met de Luxemburgse lancering van de twee Chery-merken Omoda en Jaecoo.

Chery wil zich verankeren in de Benelux met een focus op veiligheid, duurzaamheid en modern design. Fysieke aanwezigheid is daarbij een belangrijke factor, en de samenwerking met Autodis maakt dit mogelijk in Luxemburg. Taylor Zhang, Country Director België en Luxemburg van Chery, benadrukt het belang van betrouwbare lokale partnerschappen voor een uitmuntende service na verkoop en klantenbescherming.

“Door ons te richten op kwalitatieve voertuigen, snelle leveringen en een uitstekende service, willen we onze Europese aanwezigheid op een duurzame manier versterken. We willen dicht bij onze klanten zijn, wat het organiseren van testritten eenvoudig maakt en een vlotte service na verkoop garandeert.”

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.