Nieuws

© Audi

Audi toont interieur Q6 e-tron

03 september 2023
Door Redactie

Het interieur van de nieuwe Audi Q6 e-tron is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek, waarbij specifieke kenmerken worden benadrukt in een opvallend driedimensionaal design met contrasten. Dit ontwerp is mogelijk gemaakt door het gebruik van het nieuwe Premium Platform Electric (PPE) en de E3 elektronica-architectuur. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol, met gerecyclede materialen en hernieuwbare grondstoffen in het interieur.

 

Het ruimtelijke gevoel wordt benadrukt door de 'Softwrap', die het gehele passagierscompartiment omvat, en de slimme integratie van bedieningselementen en klimaatsysteemopeningen. De Audi Q6 e-tron maakt gebruik van het PPE-platform, waardoor er voldoende ruimte is voor inzittenden en bagage.

De bagageruimte heeft een inhoud van 526-1.529 liter en voorin is er een 64-liter frunk. In het interieur is er volop bergruimte. Daarnaast zijn er bekerhouders, een phonebox en laadpoorten voor smartphones. Audi Q6 model series: The interior's three-dimensional structure creates a spatial architecture perfectly tailored to the occupants, both in terms of design and ergonomics.

De 'Digital stage' bestaat uit indrukwekkende displays die zorgen voor een ruimtelijke beleving en omvatten onder andere een panoramisch MMI-display en een MMI Touch Display. Optioneel is er een augmented reality head-up display beschikbaar.

Het Interaction Light (IAL) met LED-technologie verwelkomt inzittenden en draagt bij aan de veiligheid. De nieuwe E3 elektronica-architectuur maakt een volledig digitaal en connected interieur mogelijk, met een zelflerende stemassistent en de mogelijkheid om apps te installeren en te bedienen via het MMI Touch display.

Optioneel is er een hoogwaardig Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-geluid beschikbaar, dat zorgt voor een meeslepende audiobeleving.

Deel op

Lees meer over


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.