Nieuws

ALD Automotive/LeasePlan gaat in zee met Lynk&Co voor private lease

14 september 2023
Door Stijn Blanckaert

De grootste leasingmaatschappij van de wereld, die nog even moet wachten op een nieuwe naam en tot dan als ALD Automotive/LeasePlan door het leven gaat, pakt uit met een pan-Europees private lease-aanbod in samenwerking met Lynk&Co. 

 

Lynk&Co, dat behoort tot de Chinese Geely-groep waar ook Volvo en Polestar deel van uitmaken, werkt momenteel al met een succesvolle abonnementsformule voor de plug-inhybride Lynk&Co 01, en het merk deed ook al een beroep doet op de diensten van ALD Automotive voor zakelijke klanten. Nu gaan beide partijen nog wat verder, en breiden ze hun gezamenlijke actieterrein naar de particuliere markt met een flexibel private lease-aanbod. 

In de nieuwe formule kunnen Lynk&Co-klanten in Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, Zweden en ook België gedurende langere periodes opteren voor de huur van een Lynk&Co 01, met de keuze voor een looptijd van 3, 4 of 5 jaar en afstandspakketten van 10.000 tot 40.000 kilometer per jaar. De inschrijving, de volledige verzekering, het onderhoud, de banden en een uitgebreide bijstand zijn altijd inbegrepen. 

Een van de troeven van Lynk&Co is de snelle leveringstermijn. Het merk belooft binnen 4 tot 6 weken na de bestelling een auto te kunnen leveren. 

Deel op


© Autonieuws. Alle rechten voorbehouden. Design door We Cre8 It.