maandag, 01 juni 2015

Quick Suzy: Vrouwen op de International GS Trophy

Voor de eerste keer in de geschiedenis verwelkomt de International GS Trophy een team dat uitsluitend bestaat uit vrouwen!

Als er één heldhaftige uitdaging een waar mannenevenement is, is het wel de International GS Trophy. Motorrijders van de verste uithoeken van de wereld leggen, na strenge selectie, gedurende een volledige week een bijzonder veeleisend parcours af. Elke twee jaar brengt deze proef 48 rijders uit 16 verschillende landen samen. De laatste editie vond plaats in 2014 in Canada.

Voor de eerste keer zal er een team van uitsluitend vrouwen naast mannen deelnemen aan de volgende editie die in 2016 plaatsvindt. Hiervoor worden er in september 2015 in Zuid-Afrika selectieproeven gehouden waaruit drie vrouwen geselecteerd worden. Vandaar dat BMW nu alle vrouwelijke motorliefhebbers die een uniek avontuur willen beleven oproept. Elke geïnteresseerde vrouw kan zich inschrijven via de website www.gstrophy.com voor 26 juni. Daaruit worden tien kandidaten in Zuid-Afrika uitgenodigd om te strijden voor de drie plaatsen aan de start van de International GS Trophy.

Het spreekt voor zich dat BMW Motorrad Belux hoopt dat er veel Belgische en Luxemburgse vrouwen reageren en dat minstens een van hen zal kunnen deelnemen aan de unieke uitdaging van de International GS Trophy in 2015.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy