dinsdag, 16 augustus 2022

Mercedes toont interieur nieuwe EQE SUV die op 16 oktober voorgesteld wordt

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Mercedes toont interieur nieuwe EQE SUV die op 16 oktober voorgesteld wordt © Mercedes
De nieuwe (elektrische) modellen volgen elkaar in razendsnel tempo op bij Mercedes. Na de EQS SUV die van de EQS werd afgeleid volgt binnenkort (logischerwijs) ook de EQE SUV die – u raadt het al – afgeleid is van de EQE. Van dat model, dat op 16 oktober zijn wereldpremière beleeft, toont Mercedes nu al enkele interieurshots.


Met de EQA, EQB, EQC, EQE, EQS en EQV heeft Mercedes al een flink elektrisch gamma. Daarbij komen nog de pas gelanceerde EQS SUV en deze EQE SUV. 

Van die laatste toont Mercedes, voorafgaand aan de wereldpremière, het interieur. Dat is – weinig verrassend – zo goed als identiek aan dat van de EQE, alvast wat het dashboard en de plaatsen voorin betreft. Ook de EQE SUV pakt uit met het opmerkelijke Hyperscreen-dashboard met de drie grote schermen onder een brede glasplaat, al is nog niet duidelijk of de SUV – in tegenstelling tot de EQE berline – op elke versie (standaard of als optie) met dat scherm mag pronken of net als bij de berline enkel op de AMG-uitvoering.

In het interieur worden avantgardistische met traditionele materialen en kleuren gecombineerd. Er zijn vijf op elkaar afgestemde kleurencombinaties mogelijk volgens Mercedes. 

Voor meer details moeten we geduld oefenen tot 16 oktober. U leest er dan natuurlijk alles over hier op Autonieuws.be.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy