maandag, 20 juni 2022

Pakje van DPD? Haal het op bij je Suzuki-dealer.

Geschreven door  Dieter Quartier
Pakje van DPD? Haal het op bij je Suzuki-dealer. © Suzuki
Voor het eerst gaat een pakjesdienst in ons land een samenwerking aan met een automerk: in een eerste fase werden een tiental Suzuki-verdelers aangesteld als officieel DPD-verdeelpunt. Waarom? Wel…


“DPD is continu op zoek naar locaties om het verzenden en ontvangen van pakjes te optimaliseren. De extra verdeelpunten in het Suzuki-showroomnetwerk zijn wat ons betreft een voltreffer. Onze klanten zijn vol lof over de nabijheid, de ruime parking en het goede onthaal in de nieuwe verdeelpunten”, zegt Erik De Nutte, Marketing & Pickup Manager DPD.

En wat hebben de Suzuki-dealers er dan aan? Bart Hendrickx, PR Manager Suzuki Belgium: “Suzuki Belgium is steeds op zoek naar nieuwe ideeën om de naamsbekendheid van ons merk en van onze dealers te verhogen. En het is fijn dat we samen met DPD weer een nieuw initiatief kunnen starten, waar beide partijen, én de klant beter van worden.”

Klanten kunnen zowel pakjes afhalen als verzenden bij de geselecteerde Suzuki-verdelers, die meer showroom traffic hopen te genereren. Ze mochten de voorbije maanden alvast gemiddeld 240 DPD-klanten verwelkomen per maand. Volgens Suzuki heeft dat al tot extra verkopen en afspraken voor onderhoud en herstellingen geleid, ook van andere merken.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy