dinsdag, 24 mei 2022

MINI Fan & Track Day lokt bijna 5.000 MINI’s naar Circuit Zolder

Geschreven door  Stijn Blanckaert
MINI Fan & Track Day lokt bijna 5.000 MINI’s naar Circuit Zolder © MINI
Dat we allemaal met een serieuze vorm van knaldrang zitten na twee jaar corona bleek dit weekend nog maar eens in Zolder, waar een 5.000-tal MINI-fans verzamelden voor een flinke portie autoplezier ter gelegenheid van de vijfde MINI Fan & Track Day.


Duizenden MINI-eigenaars haalden hun auto zondagochtend uit de garage om vanuit het hele land naar Zolder te trekken om er met duizenden auto’s tegelijk een enorme parkeerplaats te vullen, te genieten van allerlei animaties, spelletjes, racesimulatoren, hapjes en drankjes en – voor velen het hoogtepunt van de dag - met hun eigen MINI het circuit op te gaan. 
P90465189 highRes mini fan track day MINI Belux nodigde ook Charlie Cooper uit. Dat is de kleinzoon van racelegende John Cooper die nauw betrokken is bij het huidige merk en zelf ook mensen op het circuit meenam een vintage Mini Cooper.

SOS Kinderdorpen

Er was tot slot ook een MINI Lifestyle Shop waar de fans gadgets en lifestylespullen uit de MINI collectie konden kopen. De  volledige winst van € 5.000 gaat intergaal naar de NGO SOS Kinderdorpen die met het geld Oekraïense vluchtelingen en hun kinderen opvangt die de Poolse grens zijn overgestoken.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy