woensdag, 02 februari 2022

Maserati creëert sportieve MC Editions van Ghibli, Levante en Quattroporte

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Maserati creëert sportieve MC Editions van Ghibli, Levante en Quattroporte © Maserati
Als ode aan Maserati’s racegenen lanceert het merk de MC Editions, waarbij MC staat voor Maserati Corse. De speciale reeks is verkrijgbaar op de Ghibli, Levante en Quattroporte met de machtige V8-krachtbron.

03 Ghibli MC Edition Giallo CorseOm het element ‘compromisloos rijplezier’ te benadrukken vormen de krachtigste versies van de Ghibli, Levante en Quattroporte de basis voor de nieuwe special edition.

Als MC Edtition zijn de Ghibli, Levante en Quattroporte beschikbaar in twee kleuren: Giallo Corse en Blu Vittoria. Het exterieurdesign is met deze exclusieve kleuren een duidelijke verwijzing naar de roots van het merk. Geel en blauw zijn namelijk de kleuren van Modena, de stad die de thuisbasis is van Maserati.

Giallo Corse is een gele drielaagskleur met blauw mica die met het licht speelt, voor een sportieve en moderne ambiance. Blu Vittoria daarentegen is een matte drielaagslak.
10 Levante MC Edition Blu VittoriaNaast door de speciale kleuren worden de MC Editions gekenmerkt door Piano Black-accenten en een speciaal embleem op het achterspatbord en de B-stijl. De Levante MC Edition heeft 22-duimsvelgen, de Ghibli en Quattroporte MC Edition krijgen lichtmetalen exemplaren van 21 duim. De hoogglans zwarte afwerking van de velgen en de blauwe remzadels ronden de sportieve look af.

De specificaties van de special editions worden verder aangevuld met een elektrisch glazen schuifdak, een Bowers & Wilkins hifisysteem en het Driver Assistance-pakket. Verder komt de link van de MC Edition met de autosport en met de stad Modena ook tot uiting in het interieur, dat onder meer is voorzien van componenten in blauwe koolstofvezel. De gele en blauwe stiksels op de met zwart Nero Pienofiore-leder beklede stoelen worden afgewisseld met denimaccenten. De hoofdsteun draagt het MC Edition-logo en een speciale badge op de middenconsole benadrukt het bijzondere karakter van deze editions.

De nieuwe MC Editions zijn vanaf februari 2022 leverbaar.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy