woensdag, 12 januari 2022

Subaru lanceert Forester Black Belt Edition voor judoka Matthias Casse

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Subaru lanceert Forester Black Belt Edition voor judoka Matthias Casse © Subaru
Olympisch bronzen medaillewinnaar judo Matthias Casse verlengt zijn ambassadeurschap voor Subaru met drie jaar en krijgt ter gelegenheid van dat feit een speciale beperkte reeks van de Forester-SUV die aan hem opgedragen is, de Black Belt Edition.


SUBSubaru MatthiasCasse LucGyzelsMatthias Casse, de in 1997 (toevallig ook het lanceringsjaar van de eerste Forester) geboren judoka uit Hemiksem won vorig jaar brons op de Olympische Spelen van Tokio en werd in juni ook wereldkampioen. Hij is momenteel de nummer één op de wereldranglijst in het judo in de categorie tot 81 kg. Casse verlengt zijn samenwerking met Subaru, waarvoor hij als merkamabassadeur optreedt, tot en met 2024, zodat hij ook tijdens de volgende Olympische Spelen in Parijs in 2024 nog als partner van Subaru kan schitteren met hopelijk nog eens een gouden medaille, wat hem op het lijstje van de grootste Belgische sporters ooit zou brengen.
Black Belt Edition

Om die samenwerking in de verf te zetten stelt Subaru nu een tot 10 exemplaren beperkte speciale gepersonaliseerde reeks van de Forester voor (eigenlijk zijn er 11 exemplaren, want Casse zal zelf met het elfde exemplaar uit de reeks rijden). De auto kreeg de naam “Black Belt Edition”.
SUBDSC 9124Het gaat om een op de Luxury-uitvoering gebaseerde Forester van modeljaar 2022 in Crystal White met zwarte velgen van 18 duim en een zwarte striping rondom en aangepaste zijspiegelkapjes. De zwarte striping verwijst natuurlijk naar de zwarte judoband en mondt achteraan uit in de benaming van de speciale reeks met eronder de naam van de succesvolle judoka en zijn handtekening. Binnenin wordt aan de passagierszijde een speciale sticker voorzien met de benaming “Black Belt Edition by Matthias Casse” en krijgt elke van de tien klantenauto’s ook een genummerde special edition-badge op het dashboard.

De Forester Black Belt Edition is verkrijgbaar voor € 43.545 inclusief btw.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy