vrijdag, 01 mei 2015

BMW Head-Up Screen

Al sinds 2004 kunnen BMW-klanten kiezen om hun navigatie- en voertuiggegevens in hun gezichtsveld geprojecteerd te zien tijdens het rijden dankzij de ingebouwde Head-Up Display. Vandaag lanceert BMW met de Head-Up Screen een display die in de bestaande BMW-wagens kan ingebouwd worden.
Op die manier hoeft de bestuurder zijn ogen niet meer van de straat af te wenden tijdens het navigeren. Met dit Head-Up Screen biedt BMW een product in het premiumsegment aan dat naast innovatieve OLED-technologie en hoogwaardig materiaal ook perfect op het BMW-design is afgestemd.

Het Head-Up Screen is een nieuw en innovatief product dat verschillende voertuig- en navigatiegegevens weergeeft op een transparante OLED-display. Het scherm wordt op het dashboard gemonteerd en ter hoogte van het stuur geplaatst. Alle informatie bevindt zich dus binnen het directe gezichtsveld van de bestuurder. De informatie op het Head-Up Screen kan zelfs bij de directe inwerking van zonlicht zeer goed worden afgelezen. Als het donker is, brengt het scherm de helderheid conform het dashboard automatisch omlaag.

Navigatie-informatie direct zichtbaar

Het Head-Up Screen verbindt zich via WLAN automatisch met de smartphone. Zo kunnen ook gegevens van smartphone-apps worden weergegeven. Garmin biedt als navigatiespecialist een passende navigatie-applicatie aan met kaarten voor de meeste Europese landen. Zowel de besturings- als de navigatie-app is geoptimaliseerd voor iOS en Android (beide gratis). Een kostenloze update van de navigatie-app is eenmaal per jaar mogelijk.

Wageninformatie

Uniek in het segment van head-up displays voor namontage, is het feit dat klanten ook voertuigspecifieke informatie voor zich krijgen. In het Head-Up Screen worden diverse gegevens zoals de tankmeter of, bij lage temperaturen, ook een waarschuwing voor ijzel weergegeven. Andere functies zijn de weergave van vermogen, aantrekkoppel, cruise control, snelheidsbeperkingen, filewaarschuwingen en hoogte boven de zeespiegel.

Het Head-Up Screen is vanaf nu beschikbaar via de lokale BMW concessiehouder of via de site www.bmwseizoensklaar.be. Het toestel kost €533 incl BTW. Dit omvat de montage én het gratis gebruik van de Garmin navigatie-apps met kaarten voor Europa of Noord-Amerika. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy