maandag, 13 oktober 2014

Bella Elle

De nieuwe Ypsilon « Elle » haalt zijn inspiratie uit de modewereld, dit merkt men duidelijk aan zijn uitgesproken elegantie waar het merk Lancia zo gekend voor is.

Dit model blijft trouw aan zijn statuut van ultieme ‘fashion’ stadsauto, opnieuw heruitgevonden, dit in het kader van een samenwerking die startte in 2010 tussen Lancia en het magazine ELLE, dé referentie voor vrouwen die op de hoogte wensen te blijven van alles wat er reilt en zeilt op het vlak van mode, stijl, welzijn en uiteraard de allernieuwste trends.

Verder bouwend op de succes-story van dit model, introduceert Lancia de nieuwe Ypsilon ELLE, die nieuwe horizonten aanboort op het vlak van design en stijl. Dit onder meer door de nieuwe Glam Powder Pink-kleur en het gebruik van bepaalde elementen met donkerbruine chroomafwerking alsook door de unieke combinatie van leder en alcantara in het interieur.

De nieuwe speciale serie is beschikbaar in drie buitenkleuren: Glam Powder Pink, Glacée White of de elegante optionele bicolor-Glam Powder Pink/Vulcano Black. Diezelfde kleur Glam Powder Pink wordt eveneens gebruikt voor de exclusieve afwerking van de 16 duim alu velgen (beschikbaar als optie op de versies Glam Powder Pink of Glam Powder Pink/Vulcano Black), alsook een donkerbruine chroomafwerking met specifiek ELLE logo op de laterale stijlen van het koetswerk en bepaalde exterieur-elementen: radiatorrooster, deugrepen, de Ypsilon handtekening op de kofferklep en de contouren van de mistlichten vooraan.

Deze sterke persoonlijkheid vinden we eveneens terug in het interieur zoals bijvoorbeeld de zetels in zwart alcantara met ELLE-motieven op de zetels en het Powder Pink-leder met contrasterende zwarte stiknaden. Diezelfde kleur Powder Pink vinden we terug op de deurpanelen, boordplank, en tapijten.

Het team van het Centro Stile Lancia heeft heel sterke aandacht besteed aan de keuze van de materialen en kleuren voor dit nieuw model met als doel de Ypsilon ELLE een unieke persoonlijkheid te geven. Kleuren zijn nooit alléén maar een esthetisch detail geweest voor Lancia. Kleurkeuze maakt een integraal deel uit van de filosofie van het merk met als DNA elegantie, glamour, persoonlijkheid, creativiteit stijl en een hoge graad van mogelijke personalisatiemogelijkheden!

De nieuwe Lancia Ypsilon ELLE is beschikbaar met de benzinemotor 1.2 Fire EVO II met 69 pk. Tot de standaarduitrusting behoren automatische airconditioning, elektrische buitenspiegels, ESC, radio CD MP3, het Blue&Me-systeem met radiobediening aan het stuur en een met leder bekleed stuur en versnellingspook.

De nieuwe Lancia Ypsilon ELLE is vanaf heden beschikbaar in het officieel dealernetwerk van het merk vanaf €16.250 in België.

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
https://autonieuws.be/nieuws/71-bella-elle#sigProId5fb7fffbef

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy