dinsdag, 26 oktober 2021

Wat doen al die blauwe Volvo C40’s tussen Brussel, Gent, Damme en Brugge?

Geschreven door  Dieter Quartier
Wat doen al die blauwe Volvo C40’s tussen Brussel, Gent, Damme en Brugge? © Volvo
Sommige Autonieuws-lezers zullen ze al zijn tegengekomen: jeansblauwe Volvo C40’s met Zweedse nummerplaten. Wat doen die in België? Simpel: Volvo Cars heeft ons land uitgekozen voor de internationale persvoorstelling van zijn nieuwe elektrische cross-over.


Wie deze dagen rondrijdt in het Brusselse, het Gentse, het Damse of het Brugse zou wel eens een van de tientallen gloednieuwe Volvo C40’s tegen het lijf kunnen lopen. Je kunt ze haast niet missen: ze dragen Zweedse nummerplaten en zijn uitgevoerd in het markante Fjord Blue.

Wie de kans heeft om een blik op het interieur te werpen, zal vaststellen dat dezelfde kleur terugkomt in de deurbekleding en de ‘tapis plein’. Een marketing-kleurstelling noemen ze dat.

Geleden sinds 1997

Het is al bijna 25 jaar geleden dat er in ons land nog eens een internationale persvoorstelling werd gehouden van dit kaliber. In 1997 werd de Mercedes-Benz A-Klasse in Brussel aan de wereldpers gepresenteerd.

Volvo zet ons land dus nog eens op de kaart en dat is niet toevallig. De Volvo C40 wordt immers in Gent gebouwd en in het meerdaagse programma kunnen journalisten van over de hele wereld een bezoek brengen aan de Volvo-fabriek.

Bovendien is België centraal gelegen, vlot bereikbaar en “eens iets anders”. De eerste echo’s die wij opvingen zijn erg positief. Mensen zijn verbaasd over het culturele erfgoed van Gent en over de mooie stukjes landschap die zich tussen onze steden bevinden – al moet je soms goed zoeken.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy