vrijdag, 08 oktober 2021

Renault Twingo Urban Night: zwart (of wit) als de nacht

Geschreven door  Dieter Quartier
Renault Twingo Urban Night: zwart (of wit) als de nacht © Groupe Renault
Renault onthult een beperkte reeks van de Twingo. Die luistert naar de naam Urban Night en is verkrijgbaar met een benzine- of een elektromotor. 


De Twingo Urban Night, die werd afgeleid van de uitvoering Intens, is verkrijgbaar in vier kleuren: Kristalwit, Quartzwit, Maangrijs en Sterzwart. Renault Design heeft voor deze beperkte reeks twee versies van een specifieke striping ontworpen: een versie Urban Night “light” die standaard beschikbaar is op de C-stijlen en een versie Urban Night “full” dat het dak en de achterdeuren bedekt. Op beide versies is de striping verkrijgbaar in een lichte en een donkere uitvoering, voor een combinatie die aansluit bij of contrasteert met de koetswerkkleur.

Als aanvulling op de striping beschikt Twingo Urban Night over specifieke details: glanzend zwarte 16" lichtmetalen velgen, witte monogrammen op het radiatorrooster en de ‘Urban Night X’-signatuur op de buitenspiegelbehuizingen.

Strak interieur, riante uitrusting

Binnenin biedt Twingo Urban Night ook glanzend zwarte sierelementen op het dashboard met het speciale monogram ‘Urban Night X’. De zetels zijn uitgevoerd in een zwarte zetelbekleding met een witte bies rondom en een specifieke witte band met het opschrift ‘Urban Night X’ in het midden van de rugleuningen vooraan.

Als technische features beschikt de Twingo Urban Night over een navigatiesysteem met geconnecteerde diensten, een inductielader voor smartphones en een achteruitrijcamera met ultrasone sensoren. 

Benzine of elektrisch

De Twingo Urban Night is vanaf 5 oktober 2021 te bestellen met de E-TECH Electric-motor vanaf 24.550 euro incl. BTW en vanaf 16.825 euro incl. BTW voor de Sce 65-benzinemotor.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy