woensdag, 01 september 2021

Elektrisch instapmodel voor Volvo XC40 Recharge

Geschreven door  Dieter Quartier
Elektrisch instapmodel voor Volvo XC40 Recharge © Volvo Cars
Na de krachtige en voor vele mensen onbereikbare XC40 Recharge Twin is er nu ook een elektrische XC40 met enkele elektromotor. Die zet 231 pk op de voorwielen en put zijn energie uit een iets kleinere batterij.  


De geschatte range van deze instap-XC40 Recharge bedraagt naar schatting 400 kilometer (WLTP), wat amper minder is dan de versie met dubbele motor. Het verschil in batterijgrootte is dan ook niet zo groot: de Twin beschikt over 78 kWh, terwijl de Single 69 kWh ter beschikking heeft. 

De nieuwe XC40 Recharge met één motor is nu in geselecteerde markten te koop en zal net als alle volledig elektrische Volvo-modellen online kunnen worden besteld via volvocars.com, in het kader van de nieuwe commerciële strategie van Volvo Cars. Zo kunnen klanten overal hun bestelling plaatsen: comfortabel thuis, in een Volvo Studio of samen met een verdeler.

Beide XC40 Recharge-varianten worden standaard geleverd met een onderhoudspakket Dat bevat onder andere diensten zoals onderhoud, garantie, pechverhelping en waar beschikbaar ook verzekering en opties voor thuisladen.

De nieuwe XC40 Recharge met één motor gaat dit najaar in productie en zal worden gebouwd in de productievestigingen van Volvo Cars in Gent en het Chinese Luqiao. Het model zal later in 2021 in geselecteerde markten te bestellen zijn. Prijzen beginnen bij € 46.400 inclusief btw."

Advies voor uw volgende bedrijfswagen?

Op zoek naar de ideale laadoplossing?

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy