donderdag, 08 juli 2021

Nieuwe Kia Sportage: drie soorten hybride en stijl te over

Geschreven door  Dieter Quartier
Nieuwe Kia Sportage: drie soorten hybride en stijl te over © Kia

Kia geeft nu de officiële foto’s vrij van de nieuwe Sportage, die zijn platform deelt met de Hyundai Tucson en dus kan uitpakken met gelijkaardige troeven. Het design en de user experience zijn echter 100% Kia.

print cmyk 3600x2400 nq5 3De nagelnieuwe Sportage werd ontwikkeld op basis van een nieuwe architectuur en koppelt een bestuurdergericht design aan een geavanceerd, hoogwaardig interieur met een vloeiend, geïntegreerd gebogen scherm dat de nieuwste innovaties op het vlak van connectiviteitstechnologie herbergt. 
print cmyk 3600x2400 nq5 7De ontwerpers stelden bovendien alles in het werk om een aangename ruimte te creëren waarin alle inzittenden graag tijd doorbrengen. Dankzij een intelligente lay-out en een doordachte ruimtebenutting genieten alle inzittenden van de Sportage veel hoofd- en beenruimte. Ook inzake bagageruimte werpt de Sportage zich op als de referentie.  

De volledig nieuwe Sportage zet tevens de toon op het gebied van veiligheid, met zowel passieve als actieve hoogtechnologische systemen, waaronder het wereldbefaamde complete gamma geavanceerde rijhulpsystemen van Kia.

Om een dynamische, meeslepende en optimale rijervaring te creëren, introduceert de volledig nieuwe Sportage tal van baanbrekende technologieën. Een van die technologieën is het E-Handling-systeem van Kia, dat de dynamische prestaties van de wagen bevordert en de wendbaarheid en stabiliteit ten goede komt. 

De nieuwe Sportage zal verkrijgbaar zijn als mild hybrid, gewone hybride en plug-inhybride. Meer details volgen in september, wanneer de Europese versie wordt voorgesteld.

Advies voor uw volgende bedrijfswagen?

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy