maandag, 21 juni 2021

Lamborghini Brussels viert eerste verjaardag

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Lamborghini Brussels viert eerste verjaardag © D'Ieteren
Lamborghini Brussels in Drogenbos is intussen precies één jaar of 12 maanden oud en viert deze verjaardag in het teken van het getal 12.

242812 maanden na de opening van de nieuwe showroom van Lamborghini in Drogenbos is de balans meer dan positief. Voor Lamborghini Brusssels is dat de ideale gelegenheid om deze verjaardag te vieren in het teken van het getal 12 en #MiticaMostra.
De volledige jaarproductie van Lamborghini is uitverkocht, en ook in Drogenbos werd aan dat succes bijgedragen met in 12 maanden tijd meer dan 70 bestelbons voor nieuwe Lamborghinimodellen. De resultaten zijn dus meer dan positief en ook de werkplaats draait ondanks de COVID-crisis op volle toeren, stelt Lamborghini Brussels.
2353De V12 in de schijnwerpers

Bovenop de cijfers wort ook de buitengewone know-how  gedurende de maand juni gevierd. Zo restaureerden de mechaniekers in het atelier van Lamborghini Brussels bijvoorbeeld een mytische LM002.


Tegelijkertijd grijpt Lamborghini Brussels deze verjaardag aan om de legendarische V12 van het merk in de bloemetjes te zetten. In dit kader is er een unieke expositie met unieke modellen zoals de Lamborghini 350 GT, Miura, Countach, Diablo, Murcielago en Aventador in de showroom.

Op het terras

Voor de gelegenheid zal er een tijdelijk pop-up terras gebouwd worden om de klanten in een gezellige en feestelijke sfeer te ontvangen.

Als kers op de taart wordt er een V12-rally georganiseerd, #MiticaMostra genoemd. Deze rally, met de focus op het nummer 12, zal de liefhebbers en de gepassioneerden van 12 cilinders verzamelen. Deze zullen als ambassadeurs ingezet worden met als ambitie om minstens 12 nieuwe gelukkigen te overtuigen voor deze luxueuze en prestigeuze modellen. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy