dinsdag, 27 april 2021

Hyundai presenteert de KONA N

Hyundai presenteert de KONA N © Hyundai
Hyundai presenteert vandaag de nieuwe KONA N. Een compacte SUV met maar liefst 280 pk en 392 Nm. Net als alle andere N-modellen van Hyundai is ook de KONA N uitgerust met talrijke zeer sportieve voorzieningen, zoals Launch Control voor een ongekende acceleratie, en onderscheidt hij zich door zijn hoogwaardige, N-specifieke rijeigenschappen.

04 All new Hyundai KONA NDe nieuwe Hyundai KONA N wordt aangedreven door een 280 pk sterke viercilinder 2,0-liter turbobenzinemotor die is gekoppeld aan een 8-traps N DCT-transmissie met dubbele koppeling. En legt het sprintje naar de honderd af in 5,5 seconden. De top behaal je bij 244 km/h. Diverse op de autosport geïnspireerde designelementen dragen verder bij aan de dynamische rijervaring, zoals 19-inch lichtmetalen velgen, rode accenten in onder meer de dorpels en speciale sportstoelen

Veiligheid staat voorop bij de KONA N. Daarom is de N-SUV voorzien van talrijke veiligheidssystemen, zoals actieve rijbaanassistentie (LKA), autonome rijbaanassistentie (LFA), noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietserherkenning en voor kruisend verkeer, vermoeidheidsherkenning (DAW), grootlichtassistent (HBA) en Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA).
02 All new Hyundai KONA NDe Hyundai KONA N is na de Hyundai i20 N, de i30 N en de i30 Fastback N het vierde high-performance model van Hyundai voor de Europese liefhebbers van sportauto’s.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy