dinsdag, 20 april 2021

Athlon en Partena lanceren lease-oplossing voor zelfstandigen en kmo’s

Geschreven door  Dieter Quartier
Athlon en Partena lanceren lease-oplossing voor zelfstandigen en kmo’s © BMW Group
Een zelfstandig ondernemer of een klein tot middelgroot bedrijf heeft andere noden dan een grote onderneming. Daarom heeft Athlon samen met Partena het product My Fleet ontwikkeld, waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat.


Athlon Belgium en Partena Professional slaan de handen in elkaar voor My Fleet, de operationele leasingoplossing voor zelfstandigen en kmo’s. Deze biedt een complete dienstverlening en komt, door middel van een persoonlijke aanpak, tegemoet aan de huidige mobiliteitsnoden van deze ondernemers.

My Fleet werd vier jaar geleden opgestart en zal voortaan worden voortgezet als partnership tussen Partena Professional en Athlon.  De complete leaseoplossing is speciaal op maat gemaakt voor zelfstandigen en kmo’s en combineert de expertise van Athlon op het gebied van leasing en die van Partena Professional voor payrollbeheer en de wettelijke verplichtingen. 

“Dit partnership met Partena Professional is gegroeid uit de jarenlange vertrouwensrelatie die we hebben opgebouwd als leasepartner voor hun eigen bedrijfswagens en cafetariaplan. We zijn dan ook zeer verheugd dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden en onze expertise kunnen aanwenden in My Fleet. We kijken uit naar een hecht partnership de komende jaren”, zegt Els Descamps, commercieel directeur van Athlon Belgium

Persoonlijke aanpak

Mobiliteitsoplossingen én verwachtingen veranderen snel en zijn zeer persoonsgebonden. Daarom staat een persoonlijke aanpak centraal in dit nieuwe partnership. Vooraleer een klant overgaat tot de online configuratie van een wagen, worden tijdens een persoonlijk contact met een mobiliteitsspecialist van Athlon eerst de specifieke behoeften besproken. 

Op deze manier krijgt een klant een gepersonaliseerd advies voor de best passende oplossing. Naast het organisatorisch aspect (beheer van het contract, wijziging van bestuurder, enz.), waakt My Fleet eveneens over alle wettelijke verplichtingen zoals de btw-aangifte, fiscale behandeling, berekening van het VAA (voordeel van alle aard), berekening van de solidariteitsbijdrage en de DMFA-aangifte.

“Als deel van onze missie 'Ondernemen met ondernemers', zijn we vier jaar geleden gestart met de My Fleet oplossing voor onze kmo- en zelfstandige klanten. Zodat deze meer tijd vrij kunnen maken voor hun kernactiviteiten. We merken dat onze klanten behoefte hebben aan persoonlijk advies zodat we heel gericht kunnen inspelen op hun behoeften. In Athlon hebben we hierin de perfecte partner gevonden”, verklaarde Bernard Hullaert, Chief Sales and Marketing Officer van Partena Professional.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy