woensdag, 31 maart 2021

Naamswijziging naar Voltswagen in de VS is totaal misplaatste marketingstunt

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Naamswijziging naar Voltswagen in de VS is totaal misplaatste marketingstunt © Volkswagen AG
We waren al erg sceptisch toen we vernamen dat VW in de VS de naam van de elektrische VW’s zou veranderen naar Voltswagen. Dat leek op een aprilgrap, maar aangezien het bericht al op 30 maart verscheen en ook in een statement op de officiële mediasite van VW USA stond, namen we het toch over. Nu blijkt het om een compleet misplaatste marketingstunt te gaan.


VW USA wil met het fakebericht op een verkeerde en totaal misplaatste manier aandacht vragen voor zijn elektrische gamma, maar de valse berichtgeving zorgt vooral voor onbegrip en afkeer, want toont dat VW geen lessen heeft getrokken uit het bedrog dat het pleegde met dieselgate. Opnieuw komen ze met leugens in het nieuws, met dat verschil dat het deze keer om een bewust geplande leugen ging, gewoon om aandacht te krijgen.

Er is dus niets van aan, de elektrische Volkswagen-modellen gaan in de VS niet als Voltswagen verder, OK. Foei, VW of America, voor dergelijke misplaatste communicatie. 

Gelukkig doet de Belgische invoerder d’Ieteren niet mee aan dergelijke flauwe spelletjes en is ook VW in Europa niet meegegaan in deze farce.

Onze excuses voor de verkeerde berichtgeving van gisteren, maar het ging om nieuws dat op de officiële mediasite van VW of America verscheen, bovendien twee dagen voor 1 april, waardoor we het dus durfden brengen.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy