woensdag, 17 maart 2021

Dit is de finale BMW i4

Geschreven door  Dieter Quartier
Dit is de finale BMW i4 © BMW Group
BMW heeft de eerste foto’s vrijgegeven van de i4, zeg maar de 4-Reeks GranCoupé van het elektrische i-gamma. Veel specificaties zijn er nog niet.

P90416002 highRes first view on the upHet uiteindelijke design blijft vrij trouw aan de conceptcar die vorig jaar werd voorgesteld. De grote nieren, daar zullen de klanten zich bij moeten neerleggen. In profiel oogt hij veel klassieker, net als in achteraanzicht. Wat opvalt, is dat hij hoger op zijn wielen staat dan de ‘gewone’ BMW 4 GranCoupé. Met het batterijpakket dat in de bodem ingewerkt zit, hoeft dat niet te verwonderen.

Het interieur belooft strak en futuristisch te worden. Het infotainmentsysteem krijgt het BMW OS mee van de volgende generatie, dat een waaier aan geconnecteerde diensten, upgrades via software-updates via het mobiele datanetwerk en personalisatie mogelijk maakt.  

Naast de gewone versie komt er ook een M Performance van 530 pk. Die zou in vier seconden van nul naar honderd spurten. BMW zegt diverse batterijgroottes aan te bieden. De versie met de grootste hoeveelheid cellen zou 590 kilometer ver geraken volgens de WLTP-cyclus.

Advies voor uw volgende bedrijfswagen?

Op zoek naar de ideale laadoplossing?

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy