donderdag, 18 februari 2021

Kalender Renault Clio Trophy 2021 is bekend

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Kalender Renault Clio Trophy 2021 is bekend © Groupe Renault
We hebben er even op moeten wachten, maar nu maakte de organisatie dan toch de data en rally’s bekend voor de vijf geplande manches van de Clio Trophy Cup 2021.

3 CLIO TROPHY BELGIUMDe eerste wedstrijd in het kader van de promotiecup met de Renault Clio Rally5 wordt de Rallye de Wallonie van 30 april tot 2 mei. Daarna volgt de South Belgian Rally op 26 juni. Na de zomervakantie gaat de cup verder in het Nederlandstalige landsgedeelte, met de ConXion Omloop van Vlaanderen op 3 en 4 september en de Sezoensrally op 16 oktober. De seizoensafsluiter wordt de populaire Condrozrally van 5 tot 7 november. Alle data en evenementen zijn natuurlijk onder voorbehoud gezien de coronacrisis.

Sandrine Wanson, coördinator van de Clio Trophy, zei dat het niet eenvoudig was om een planning op te maken omdat de organisatoren ook de mogelijkheid aanbieden om tegen een lagere inschrijvingsprijs deel te nemen aan een tweede Trophy, de Clio Trophy France. Men moest er dus voor zorgen dat er geen wedstrijden van het Franse kampioenschap samenvallen met die in België.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy