maandag, 23 maart 2015

ŠKODA versterkt engagement in de wielersport

ŠKODA is de nieuwe officiële partner van de groene trui, die wordt uitgereikt aan de beste sprinter, en dat zowel voor de Ronde van Frankrijk als de Ronde van Spanje (La Vuelta). Tot dusver sponsorde ŠKODA de witte trui in de Ronde van Frankrijk, voor de beste renner jonger dan 25 jaar.
Voor een trui in de Vuelta had ŠKODA nog geen partnerschap. Met de sponsoring van de groene trui in beide wielerrondes versterkt de Tsjechische constructeur zijn uitgebreide engagement in de internationale wielersport.

ŠKODA is al sinds 2004 de officiële partner, voertuigpartner en partner van de witte trui in de legendarische Ronde van Frankrijk. Nu wisselt dat partnerschap van de witte naar de groene trui. Sinds 2011 steunt ŠKODA ook de Ronde van Spanje, tot dusver weliswaar zonder partnerschap voor een van de truitjes.

"ŠKODA is een sterke en betrouwbare partner in internationale wielerwedstrijden", vertelt Werner Eichhorn, binnen de raad van bestuur van ŠKODA verantwoordelijk voor verkoop en marketing. "Met onze sponsoring van de groene trui in de Ronde van Frankrijk en de Vuelta maken we ons engagement nog beter zichtbaar, al is de strijd om de titel van beste sprinter natuurlijk maar een van de hoogtepunten in deze klassiekers."

De wielersport is een van de hoekstenen in de sponsorstrategie van ŠKODA. Behalve de Ronde van Frankrijk en de Vuelta omvat de overeenkomst met organisator A.S.O. nog acht andere internationale wielerwedstrijden, waaronder de Waalse Pijl, Luik-Bastenaken-Luik en de World Ports Classic (Rotterdam-Antwerpen-Rotterdam). De constructeur engageert zich ook in de wielrennerij buiten competitie, bijvoorbeeld met het Tsjechische wielerevenement ‘Bike for Life’, 'Ride London', de ‘Velothon’ in Berlijn en de 'ŠKODA Classic Challenge' voor wielertoeristen (Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix en Luik-Bastenaken-Luik).

De band tussen het merk en de wielrennerij reikt echter verder dan alleen maar sponsoring. Sinds jaren omvat het gamma van ŠKODA ook fietsen en allerlei passende accessoires.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy