vrijdag, 15 januari 2021

Online infosessie bedrijfswagens: wat is het beste alternatief voor diesel?

Online infosessie bedrijfswagens: wat is het beste alternatief voor diesel? © MAZDA
Twijfel je over de juiste brandstofkeuze voor je volgende auto? Neem deel aan onze gratis online infosessie op donderdag 21 januari om 11u. Een niet te missen kans voor iedere zelfstandige of kmo-leider die begaan is met het financiële maar ook het ecologische aspect van zijn bedrijfsauto(‘s).


Vroeger was het antwoord op de vraag “welke brandstof voor mijn bedrijfsauto?’ steevast diesel. Door de vergroening van de voertuigfiscaliteit en de LEZ-problematiek is het vraagstuk vandaag veel complexer geworden.

Veel zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s laten zich (ver)leiden door de fiscale voordelen van een plug-inhybride. Die blijkt in de praktijk echter niet steeds aan het financiële droomscenario te voldoen.

Je gebruiksprofiel gooit immers evenveel gewicht in de kostenschaal als de fiscale aspecten. Kortom: niet alleen de fiscaliteit, maar ook het gebruik van de auto bepaalt of een diesel, benzine, hybride, plug-inhybride of elektrische auto in jouw geval de ideale keuze is.     

In deze infosessie van 60 minuten krijg je onder meer antwoorden op vragen als:
  • Is een plug-inhybride in mijn geval voordeliger of kies ik beter een gewone hybride of een benzine?
  • Is een elektrische auto werkelijk de meest ecologische oplossing?
  • Zou ik nog wel een diesel kopen gezien de lage-emissiezones?
  • Zijn er nog andere interessante aandrijftypes vandaag en morgen? 

Onze expert-gastsprekers zijn Dieter Quartier (Autonieuws.be) en Frédéric Spaenjers, Fleet Manager bij Mazda Motor Belux. Op het einde van de sessie kun je hen jouw vragen voorleggen tijdens de Q&A.

Een niet te missen kans voor wie niet professioneel met bedrijfswagens bezig is maar wel de economisch en ecologisch best mogelijke keuze wil maken!

Wanneer? 
Donderdag 21 januari 2021 om 11u

Hoe lang?
Ongeveer 60 minuten

Voor wie? 
Voor zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s die een geïnformeerde keuze willen maken inzake het motortype van hun auto’s.

Prijs?
Gratis, vooraf inschrijven is echter vereist

Schermafbeelding 2021 01 06 om 18.57.46

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy