woensdag, 13 januari 2021

Online infosessie Autonieuws over kostprijs van bedrijfswagens nu te herbekijken

Geschreven door  Stijn B en Dieter Q
Online infosessie Autonieuws over kostprijs van bedrijfswagens nu te herbekijken © Volkswagen AG
Autonieuws organiseerde op woensdag 13 januari een eerste online infosessie over de totale kostprijs van een bedrijfswagen, met bijdragen van Anne Guns van Eurofleet Consult en Ward Martens van CarCostAdvisor die voor heel wat verheldering zorgden.


Tijdens de sessie werd aan meer dan 80 deelnemers inzicht geboden in de verschillende componenten van de kostprijs van een bedrijfswagen die samen de zogenaamde “TCO” of Total Cost of Ownership vormen, en werd kort ingegaan op de impact van de nieuwe CO2-uitstootmeetmethode WLTP, waarvan de uitstootwaarden in België op federaal vlak voorlopig nog tegelijk met de NEDC-waarden gebruikt mogen worden.

In het tweede deel van de sessie werd de nieuwe online TCO-berekeningstool CarCostAdvisor voorgesteld. Met deze tool kunnen niet-specialisten in enkele clicks een zicht krijgen op de totale kostprijs van een bepaalde bedrijfswagen, en kunnen ze die ook vergelijken met een ander model, om zo de beste keuze te maken op basis van een volledige kostenberekening en niet enkel op basis van een aankoop-, financierings- of leasekost.

Aan het einde van de één uur durende online infosessie werden de vragen van de deelnemers beantwoord door onze experts.

Tijdelijke kortingsactie CarCostAdvisor

Voor meer informatie over de CarCostAdvisor-tool en een vrijblijvende demo kan je terecht op www.carcostadvisor.com, waar je tot eind maart kan genieten van een speciaal kennismakingsaanbod waarbij het starterpack met 60 berekeningen voor € 300 wordt aangeboden in plaats van € 450, en waar ook de Pro-licentie van een korting geniet.

Media

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy