dinsdag, 12 januari 2021

Autosalon gaat dit weekend (virtueel) door in… Oostende

Geschreven door  Dieter Quartier
Autosalon gaat dit weekend (virtueel) door in… Oostende © AutOostende
Door het wegvallen van het autosalon in Brussel vrezen heel wat autohandelaren dat de anders zo succesvolle januarimaand dit jaar niet de verhoopte resultaten zal opleveren. Om de lokale sector te ondersteunen organiseert Oostende op 22, 23 en 24 januari 2021 als eerste stad in de Benelux een virtuele beurs: AutOostende.


“AutOostende wordt een volwaardige, virtuele beurs met een unieke balans tussen een digitale wereld en de normale fysieke beleving”, vertelt schepen voor ondernemen Charlotte Verkeyn. “Zo zal je live via een chattool vragen kunnen stellen aan de autohandelaars, zal er mogelijkheid zijn om testritten te boeken, afspraken in te plannen, catalogussen in te kijken, filmpjes te bekijken en zelfs offertes aan te vragen.” 

Volgende merken nemen deel aan het Oostendse salon: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota en Vespa. Verder zal er ook een stand met mobilhomes aanwezig zijn.

Voor bezoekers is de beurs gratis. Enkel online registreren is verplicht. Na de registratie op het online platform zullen de geïnteresseerden een link toegestuurd krijgen waarmee ze in het weekend van 22 januari 2021 online kunnen inloggen op de beurs.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy