dinsdag, 03 maart 2015

Range Rover Evoque Cabrio

Land Rover heeft vandaag officieel bevestigd dat de Range Rover Evoque Cabrio, de eerste compacte premium SUV cabrio ter wereld, in productie gaat en volgend jaar op de markt komt. Tevens presenteert Land Rover een film van de Cabrio tijdens een uniek, ondergronds testprogramma in de nieuwe Crossrail-tunnels onder Londen.


Veertig meter onder de straten van Londen kreeg het eerste prototype van Land Rover’s nieuwe Range Rover Evoque Cabrio exclusieve toegang tot het 42 km lange tunnelnetwerk van Crossrail voor unieke ontwikkelingstests. Hier konden ingenieurs ongestoord en in volledige privacy de gecamoufleerde Evoque Cabrio met geopend dak testen.

De korte film begint met shots van de bijzonder capabele convertible die met behulp van een kraan afdaalt in de tunnels. Eenmaal beneden moet de Range Rover Evoque Cabrio, op zijn parcours door de tunnelbuizen met een diameter van 6,2 meter, een serie obstakels ontwijken en overwinnen.

Murray Dietsch, Director Land Rover Programmes, verklaart: “De tunnels zijn nog steeds onder constructie, dus we hadden een unieke kans om de alle-terrein capaciteiten van de auto in een unieke omgeving te testen.”

De Range Rover Evoque is niet onbekend met ondergronds avontuur. Bij zijn introductie in 2011, reed de vijfdeurs variant door de Edge Hill Tunnel onder Liverpool; de eerste tunnel ter wereld die onder een grote stad door werd geboord.

Later dit jaar zal Land Rover meer details bekendmaken over de exclusieve, nieuwe compacte premium SUV convertible. Het model zal evenals de Range Rover Evoque en Range Rover Evoque Coupé worden gebouwd in de Land Rover fabriek in Halewood. Het model komt in 2016 op de markt.Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy