donderdag, 26 februari 2015

Forza Abarth

Abarth komt naar het Salon van Genève 2015, en dit na het grote succes dat de modellen van het Abarth 500-gamma registreerden in de loop van 2014. Vorig jaar, enkel en alleen in de EMEA-regio werden 6.869 exemplaren verkocht, wat neerkomt op een verkoopstijging van 12,2% ten opzichte van 2013.


Het succes van het merk Abarth is te danken aan een unieke formule die erin bestaat een perfecte mix aan te bieden van uitstekende prestaties, spitstechnologie en Italiaans design.

De eerste exemplaren van de Biposto zijn klaar voor levering

De nieuwe Abarth 695 Biposto kan op geen betere manier de filosofie van Carlo Abarth samenvatten. Deze kan eenvoudig uitgedrukt worden in deze slogan: "Zondag op circuit, maandag op kantoor"!

Abarth levert op een unieke manier aan elk individu de mogelijkheid om de passie van autorijden te beleven, en dit aan het stuur van een auto die dagelijks kan worden gebruikt.

Dit is de uitdaging waar Abarth voor stond bij de creatie van zijn recentste nieuwigheid, een auto voor de straat maken die door zijn sportief karakter en prestaties rijsensaties biedt gelijkwaardig aan deze van een competitie-auto! Het resultaat is de Biposto: een auto voorzien van de 1.4 T-Jet 190pk-motor (de krachtigste motor ooit ingebouwd in een Abarth voor de straat), met een specifiek vermogen van 139 pk/l (een absoluut record in deze categorie van motoren), een gewicht van amper 997 kg, een gewicht/vermogen-verhouding van 5,2 kg/pk (beste uit de categorie) en een acceleratie van 0 tot 100 km/u in amper 5,9 seconden.

De Abarth Biposto is vanaf nu beschikbaar in het volledig Abarth-netwerk in de Belux.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy