woensdag, 10 juni 2020

Mitsubishi verkoopt auto’s nu ook online

Geschreven door  Stijn Blanckaert
Mitsubishi verkoopt auto’s nu ook online © Mitsubishi
Ook Mitsubishi wil met de tijd meegaan en biedt haar auto’s vanaf vandaag ook online te koop aan. Klanten kunnen hun nieuwe Mitsubishi vanaf nu dus zowel in de showroom als online kiezen en bestellen. De concessiehouder blijft echter zijn rol spelen, ook wanneer de aankoop online gebeurt.

Het is een onomkeerbare tendens: de onlineverkoop heeft nu ook de autoconstructeurs  bereikt, nadat elektronica, kledij en zelfs meubels vandaag bijna even vaak online als in echte winkels gekocht worden. Het stijgende succes van e-commerce wordt nog versterkt door de coronacrisis, en Mitsubishi-invoerder Beherman wilde niet achterblijven.

Vanaf vandaag kan iedereen die dat wil zijn nieuwe Mitsubishi online uitkiezen en bestellen, en door het online betalen van een reservatiebedrag meteen tot de aankoop overgaan. Mitsubishi is in ons land een van de eersten die een dergelijk verkoopkanaal aanbieden.

Belangrijk voor zowel de klant als de dealers is dat de rol van de concessiehouder in deze onlineformule niet minder belangrijk wordt. De dichtst bij de klant gevestigde Mitsubishiverdeler zal de bestelling namelijk opvolgen, de auto afleveren en de klant helpen met alle eventuele vragen.

Om het online verkoopkanaal bekend te maken en de eerste klanten over de streep te trekken biedt het merk een reeks stockwagens met kortingen tot € 7.000 aan via het online verkoopplatform. Je vindt Mitsubishi’s online-showroom via deze link.

Mdeals 2020

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy