woensdag, 15 april 2020

Mazda helpt zorgverstrekkers tijdens corona-crisis

Mazda helpt zorgverstrekkers tijdens corona-crisis © Mazda

Mazda Belux en Dockx Rental slaan de handen in elkaar om de zorgverstrekkers in deze tijden van de corona-pandemie een handje te helpen. Een 15-tal poolwagens worden gratis aangeboden om het personeel uit de zorgsector een logistieke ondersteuning te bieden en hen te helpen om veilig en efficiënt hun verplaatsingen te doen.

 

De wagens (Mazda3 en CX-30) werden geleverd aan Dockx Rental, waar ze geboekt en afgehaald kunnen worden door contact op te nemen met Mattias Kuypers op het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Meer informatie vind je ook op de website van zorgauto, waar je kan doorklikken op het logo van Dockx Rental of Mazda Motor Belux.

Ondertussen werd de eerste Mazda CX-30 opgepikt door Julie, 4de jaar stagiaire Verpleegkundige in een psychiatrische instelling voor kinderen: “Omdat ik afhankelijk ben van het openbaar vervoer, ben ik heel erg blij dat Mazda mij een duwtje in de rug geeft in deze ongeziene periode.” Overigens zal Julie de CX-30 delen met haar moeder Marijke, die ook als verpleegkundige werkt in een woonzorgcentrum. De appel valt niet ver van de boom…

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy