vrijdag, 13 februari 2015

Het nieuw vlaggenschip van ŠKODA

Met zijn emotionele verschijning werpt de nieuwe ŠKODA Superb een nieuw licht op de automobiele middenklasse. Net voor de wereldpremière op 17 februari in Praag toont ŠKODA de eerste exterieurdetails van zijn nieuwe topmodel.

Die onderstrepen de compromisloos hoge designambities van het merk. De getoonde designdetails geven blijk van liefde voor het detail en precisie in design en afwerking. Alle elementen werden met de grootste zorg tot in de perfectie afgewerkt.

De nieuwe ŠKODA Superb schittert met een heldere geometrie, opmerkelijk afgelijnde vlakken, plastische vormen en elegante lijnen van voor tot achter. Verfijning tot in het kleinste detail was het motto bij de ontwikkeling van het nieuwe topmodel.

De kristallijne vormgeving van de lichten oogt scherper dan ooit: de nauwgezette snijvlakken, de precieze afwerking, het gebruik van geometrische driehoeksvormen en de driedimensionale contouren resulteren in een expressief merkspecifiek karakter dat nauw aanleunt bij de traditierijke glasblaaskunst uit Bohemen. Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy