woensdag, 19 februari 2020

Groupe Renault op het autosalon van Genève 2020

Groupe Renault op het autosalon van Genève 2020 © Groupe Renault

Renault onthult zijn elektrische conceptwagen MORPHOZ en illustreert daarmee zijn visie op de mobiliteit van morgen. Deze wagen is individueel aanpasbaar aan ieders behoeften, wensen en gebruiken en verlegt zo alle grenzen. Hij is een voorloper van een nieuwe familie van elektrische Renault-modellen die in de komende jaren zal verschijnen. 

Renault presenteert een 100% elektrische stand met een volledige reeks van acht modellen, waaronder de wereldpremière van de nieuwe Twingo Z.E. 

Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen maakt Renault gebruik van zijn expertise om zijn gamma verder te elektrificeren met een innovatieve en exclusieve reeks van hybride en plug-in hybride motoren, E-TECH genaamd, en dit voor drie van zijn vlaggenschipmodellen: de nieuwe Clio, nieuwe Captur en de nieuwe Mégane Grandtour. De nieuwe Mégane Grandtour E-TECH Plug-in zal zo voor het eerst worden voorgesteld op het Autosalon van Genève. 

Om tegemoet te komen aan de vele uiteenlopende verwachtingen, waaronder die van professionals, zal de Kangoo Z.E. Concept een grote comeback maken. Als stedelijke elektrische showcar kondigt hij de vernieuwing aan van de Kangoo-reeks in 2020.

Dacia realiseert zijn elektrische revolutie met de meest toegankelijke 100% elektrische stadswagen op de markt

Dacia snijdt een nieuw hoofdstuk aan en ondergaat een elektrische revolutie! Trouw aan zijn verleden als "game changer binnen de autowereld" betreedt Dacia de elektrische markt en presenteert het een 100% elektrische showcar. Een revolutie die steunt op meer dan tien jaar expertise van de Groupe Renault op het gebied van elektrische mobiliteit.

Als enige autoconstructeur die een volledig reeks van 'Bi-Fuel'-wagens op LPG aanbiedt, ECO-G genaamd, stelt Dacia zijn nieuwe motor TCe 100 ECO-G voor. Ter gelegenheid van de 15de verjaardag van het merk in Europa zal Dacia ook een gelimiteerde verjaardagsreeks voorstellen.

Alpine: twee beperkte reeksen en een nieuwe interpretatie van sportiviteit 

Alpine keert dit jaar terug naar het Autosalon van Genève en breidt de A110-reeks verder uit met de voorstelling van twee nieuwe gelimiteerde reeksen.

Alpine zal op zijn stand ook de Alpine A110 SportsX tonen. Deze stijloefening is de vrucht van een gezamenlijke inspanning van de ontwerp- en ingenieursteams van Alpine en is geïnspireerd op de rallyversies van de A110 - uitgebreid en verbeterd - en meer in het bijzonder op de A110 die in 1973 de Rally van Monte Carlo won. 

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy