woensdag, 05 februari 2020

ŠKODA teaset OCTAVIA RS iV

ŠKODA teaset OCTAVIA RS iV © SKODA
ŠKODA heeft drie officiële koetswerkdesignschetsen vrijgegeven. Die laten de sportieve uitblinker zien als vierde generatie OCTAVIA. Op 3 maart zal het model zijn wereldpremière vieren op het autosalon van Genève. Typische zwarte RS-details benadrukken de dynamische designtaal van ŠKODA’s bestseller met elegante proporties die lichtjes gegroeid zijn tegenover die van zijn voorganger. Als het eerste ŠKODA RS-model dat over een plug-inhybride aandrijving beschikt, is de OCTAVIA RS iV uniek in de manier waarop hij gezinsvriendelijke veelzijdigheid en sportwagenprestaties weet te combineren met duurzaamheid en efficiëntie.


Twintig jaar na het debuut van de eerste OCTAVIA RS, is de ŠKODA OCTAVIA RS iV helemaal klaar om het volgende hoofdstuk te schrijven van wat een opmerkelijk succesverhaal is geworden. De OCTAVIA RS is extreem populair binnen de modelreeks. In de Europese kernmarkten van ŠKODA in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland is elke vijfde OCTAVIA die aan de klant wordt afgeleverd een RS-model. Klanten waarderen de combinatie van een royaal ruim interieur, wendbaarheid en sportieve prestaties. De nagelnieuwe OCTAVIA RS iV met zijn plug-inhybride aandrijving die een vermogen voortbrengt van 245 pk kan opscheppen over zijn buitengewoon zuinig brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot wat hem bijzonder duurzaam maakt.

De designschetsen verraden de OCTAVIA RS iV berline in coupéstijl en de dynamische COMBI-break. De meest opvallende designelementen zijn een zwart ŠKODA-radiatorrooster en een sportieve voorbumperschort met enorme luchtinlaten en onderscheidende zwarte details. Grote lichtmetalen wielen, diffusers voor- en achteraan, en spoilers op de kofferklep van de berline en op het uiteinde van de daklijn van de COMBI onderstrepen de dynamische look van de OCTAVIA RS iV.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy