zondag, 19 januari 2020

‘Defy 21 Land Rover Edition’ toegewijd aan nieuwe Land Rover Defender

‘Defy 21 Land Rover Edition’ toegewijd aan nieuwe Land Rover Defender © JLR
Land Rover en Zenith hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor de creatie van een exclusief horloge. De zogeheten Defy 21 Land Rover Edition is een speciaal, gelimiteerd uurwerk van uiterst hoogwaardige kwaliteit ter ere van de nieuwe Land Rover Defender. Net als de iconische SUV waarop de Defy 21 Land Rover Edition is geïnspireerd, is het horloge modern, duurzaam en zeer begeerlijk.


De Defy 21 Land Rover Edition is het nieuwste resultaat van het vierjarige partnerschap tussen Land Rover en de Zwitserse horlogemaker Zenith. Het horloge wordt leverbaar in een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren en is beschikbaar vanaf de marktintroductie van de Land Rover Defender dit jaar.

Professor Gerry McGovern OBE, Land Rover Chief Creative Officer, zegt: “For the next chapter in our partnership with Zenith we wanted a timepiece that captured the essence of the new Land Rover Defender: modern, durable and highly desirable. With subtle details that capture the character of new Defender, this for me is the best timepiece we have created with Zenith.”

De Defy 21 Land Rover Edition vertegenwoordigt een complete make-over van de 21-eeuwse chronograaf van Zenith met een rauwe en minimalistische uitstraling. Het klokje bevat een speciale, micro-gestraalde titanium behuizing die licht uit alle hoeken absorbeert om de gefacetteerde oppervlakken beter te accentueren en daarmee een ‘stealth-achtige’ uitstraling heeft.

Julien Tornare, CEO van Zenith, zegt: “Like the El Primero and its numerous versions through the years, the Land Rover Defender now enters a new era with a bold and distinctive character. Zenith’s Defy 21 Land Rover Edition chronograph also reinterprets the past in a forward-looking way, with an emphasis on durability, precision, comfort and bold design.” 

De matgrijze wijzerplaat van de Defy 21 Land Rover Edition lijkt één geheel te vormen met de behuizing en heeft daarmee een onderscheidende uitstraling dan de andere modellen uit de Defy 21-reeks. Oranje en witte details voegen extra contrast en leesbaarheid toe aan het uurwerk, net als de speciaal ontworpen ‘skeleton hands’. Een primeur voor de Defy 21 is de vermogensreserve-indicator voor de 1/100 seconde chronograaf. In de speciaal gegraveerde behuizing is de beweging van de 1/100-wijzer zichtbaar met een oscillerend gewicht in de vorm van een vijfspaaks Land Rover-wiel.

De Defy 21 Land Rover Edition is naar wens voorzien van een ‘Adventure’ horlogeband van hoogwaardig rubber met een specifieke oppervlaktestructuur of een ‘Country’ horlogeband van grijs rubber met een stoffen effect en oranje stikwerk. Eerdere horloges die Land Rover en Zenith samen ontwikkelden, zijn de El Primero Range Rover, Chronomaster El Primero Range Rover Velar en Defy Classic Evoque.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy