woensdag, 13 november 2019

Nieuwe Land Rover Defender pakt de hoofdrol in James Bond film

Land Rover geeft fans een kijkje op de set van de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Dat gebeurt in een teaservideo ter gelegenheid van de voortdurende samenwerking met EON Productions, de productiemaatschappij van de James Bond-films.


De beelden die geschoten zijn op de set van de nieuwste James Bond-film geven een unieke kijk achter de schermen als stuntcoördinator Lee Morrison en stuntrijder Jess Hawkins aan het werk zijn. No Time To Die is de eerste film waarin de nieuwe Land Rover Defender 110 te zien is. Het model speelt de hoofdrol in een bloedstollende achtervolging. Voorafgaand aan het filmwerk werd de Defender door het 007-stuntteam uitvoerig getest in extreme omstandigheden.

Bij het configureren van de modellen voor de film, werkte het ontwerpteam van Land Rover nauw samen met Chris Corbould, Special Effects and Action Vehicles Supervisor. Er is uiteindelijk gekozen voor de Defender X-uitvoering in de kleur Santorini Black, met donkere skid pans, donkere 20-inch designwielen en off-roadbanden. De exemplaren voor de James Bond-film zijn bovendien de eerste die gebouwd zijn in de nieuwe productiefaciliteit van Jaguar Land Rover in Nitra, Slowakije.

Jaguar Land Rover heeft een langdurige samenwerking met EON Productions voor de James Bond-films, die al in 1983 begon toen een Range Rover Convertible opdook in de film Octopussy. In de nieuwe film No Time To Die zijn ook de Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III en Range Rover Classic te zien.

De 25e James Bond-film No Time To Die gaat op 3 april 2020 in het Verenigd Koninkrijk in première.

Media

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy