donderdag, 07 november 2019

Maserati opent grootste showroom wereldwijd in Dubai

Maserati opent grootste showroom wereldwijd in Dubai © Maserati
Maserati heeft in Dubai een nieuwe vestiging geopend, met de grootste Maserati-showroom wereldwijd. Met 3.644 m2 aan showroomoppervlak is Al Tayer Motors Maserati ingericht volgens de allerlaatste showroomstandaarden en liefst viermaal zo groot als het vorige onderkomen.


02 Al Tayer Motors Maserati Showroom Dubai 2
De nieuwe vestiging beslaat vijf verdiepingen, waarvan twee voor de ondergrondse parking, en beschikt tevens over een speciale uitgifte-suite voor klanten die hun nieuwe auto in ontvangst nemen. Tevens is de showroom voorzien van een klantenlounge met een Italiaanse koffiebar en een customization-gedeelte inclusief tal van exclusieve lak-, leder-, hout- en andere interieur- en exterieursamples waarmee kopers hun Maserati tot in detail kunnen personaliseren.

De volledige eerste verdieping is gewijd aan het Maserati Certified Pre-Owned-programma. Elke auto binnen deze serie ondergaat een 121-punten check, een complete reconditioning van de carrosserie en een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksstandaarden, alvorens hij aan een koper wordt afgeleverd. Die kan er daardoor zeker van zijn dat zijn auto zo goed als nieuw is en dezelfde opwindende rijervaring biedt als alle Maserati’s.

Milieuvriendelijke technologieën zijn toegepast voor de water-, airconditioning- en verlichtingssystemen. LED-verlichting in het gehele gebouw draagt bij aan lagere energiekosten, evenals bewegingssensoren die de verlichting uitschakelen op rustige momenten of wanneer het bedrijf gesloten is. Geavanceerde isolatiematerialen beperken de energie die wordt gevergd van de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy