vrijdag, 06 februari 2015

De keuken van de nieuwe ŠKODA Superb

Met zijn nieuwe topmodel zal ŠKODA ook de designcompetenties en emotionele kracht van het merk illustreren. De nieuwe ŠKODA Superb zal ruimte, functionaliteit en design op unieke wijze met elkaar verenigen. Met het studiemodel VisionC bood ŠKODA vorig jaar op het autosalon van Genève al een vooruitblik op de toekomstige designtaal van het merk.
Met de nieuwe Superb dringt die echt door tot de serieproductie. Met enkele beelden van het interieur van de wagen toont ŠKODA nu voor het eerst concrete details van de derde Superb-generatie.

Het doel van de ŠKODA -ingenieurs en -designers was om een uitstekend plaatsaanbod te creëren, met een moderne, elegante en hoogwaardige uitstraling. Met nogmaals verbeterde afmetingen introduceert ŠKODA zo de normen van hogere voertuigsegmenten in de middenklasse. Met zijn combinatie van een ongeëvenaard ruimteaanbod, een ongezien comfortniveau, nieuwe technologieën en een hoogwaardige afwerking zal de nieuwe ŠKODA Superb een referentie worden in zijn segment.


Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy