vrijdag, 06 februari 2015

Update voor Kia Picanto

Op 3 maart 2015 onthult Kia Motors Europe de opgewaardeerde Kia Picanto op het 85e internationale autosalon van Genève. Kia's stijlvolle kleine hatchback voor de stad onderging tal van dynamische en visuele aanpassingen om zijn concurrentiekracht te verhogen.

De opgewaardeerde Kia Picanto onderscheidt zich onder meer door hertekende voor- en achterbumpers die zijn stoere look versterken en meet zich ook de 'tijgerneusgrille' van het merk aan. Kopers kunnen voortaan opteren voor nieuwe lichtmetalen 14"-velgen terwijl het nieuwe optionele sportpack hem op slag tot een van de knapste auto's uit het A-segment maakt, en dat zowel in drie- als vijfdeursuitvoering.

Binnenin is de Picanto voortaan getooid met nieuwe chroomaccenten rond het instrumentenbord en de verluchtingsroosters, alsook een nieuw patroon voor de stoffen bekleding om het jeugdige karakter van de auto te versterken. Centraal op het dashboard werd het audiosysteem van de Picanto geïntegreerd in een modernere middenconsole. 

Hoogwaardige voorzieningen en personaliseringsmogelijkheden

De Kia Picanto krijgt een hele reeks nieuwe opties aangemeten, zoals de jongste generatie van Kia's AVN-systeem (audio-video-navigatie) met een groot 7,0"-aanraakscherm alsook een snelheidsregelaar/-begrenzer.

Bovendien wordt het opgewaardeerde model leverbaar met drie kleurpacks voor het interieur, zodat klanten zich nog beter kunnen onderscheiden van de massa. Het sportief ogende Red Pack omvat zetels in zwart similileder en rode stof en hoogglanzende rode en zwarte inzetstukken voor de deuren. Het bruisende, trendy Yellow Pack onderscheidt zich door zetels in zwart similileder en zwarte stof met gele stiknaden, alsook een felgele dashboard- en stuurbekleding. Het hoogwaardige Brown Pack combineert tot slot zetels in bruin similileder met een bruine deurbekleding en hoogglanzende pianozwarte sierlijsten op het dashboard. Kopers die een van de drie kleurpacks kiezen, krijgen er ook verlichte voetruimtes bij.

De 1,0-liter MPI-motor onderging ook een reeks kleine wijzigingen, waardoor hij voortaan aan de strenge Euro 6-normen voldoet.


Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy