woensdag, 16 oktober 2019

Dit kost de Polestar 2

Dit kost de Polestar 2 © Volvo Cars
Polestar maat de prijzen bekend van de elektrische Polestar 2 die begin 2020 in productie gaat. De eerste leveringen vinden plaats vanaf juni 2020.


Het eerste productiemodel van de Polestar 2 bevat tal van opties zoals het Pilot-pakket en het Plus-pakket. Ook routineonderhoud met een ophaal-en-terugbrengservice is inbegrepen gedurende de eerste drie jaren.

De vierwielaandrijving van 300 kW heeft een grote 78 kWh-batterij voor een flexibel bereik en een dynamische rijbeleving. De wagen bevat tal van rijhulpmiddelen, zoals het geavanceerde Pilot Assist, die er mee voor zorgen dat de rijbeleving niet alleen sportief, maar ook veilig is. Het panoramisch dak maakt de cabine licht en luchtig en de pixelkoplampen zorgen dat de weg altijd maximaal verlicht is.

Het wordt de eerste wagen ooit met het langverwachte infotainmentsysteem met Android Automotive-besturingssysteem. Die oplossing levert een naadloze digitale beleving in de wagen dankzij Google Assistant, Google Maps en de Google Play Store. Ook een geavanceerde Harmon Kardon-geluidsinstallatie is inbegrepen en Phone-as-Key zet het digitale karakter van deze wagen nog meer in de verf.

De wegrijprijs van de Polestar 2 inclusief routineonderhoud gedurende de eerste drie jaren is er vanaf € 59.800 BTWi.

"Sinds de onthulling van de Polestar 2 eerder dit jaar merken we dat er heel wat belangstelling is. De Europese prijzen bevestigen de uitstekende waarde van deze wagen met uitgebreide specificaties", aldus Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer van Polestar.

Potentiële kopers kunnen via Polestar.com hun plaats in de wachtrij reserveren met een volledig terugbetaalbaar voorschot.

Alle Polestar-wagens zullen via een digitaal retailmodel rechtstreeks online worden aangekocht van Polestar6. Het merk zal in stadscentra Polestar Spaces openen, waar klanten terechtkunnen bij Polestar-experts voor productinformatie en testritten. De eerste Polestar Space opent nog dit jaar en tegen eind 2020 moeten er wereldwijd 50 zijn.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy