dinsdag, 01 oktober 2019

Facelift voor de Toyota C-HR

Facelift voor de Toyota C-HR © Toyota
Toyota presenteert de vernieuwde C-HR. Hij is voorzien van nieuwe aandrijflijnen, een nieuw multimediasysteem en het design is op diverse punten aangescherpt.


De nieuwe Toyota C-HR behoudt zijn unieke uitstraling met coupéachtige lijnen en een gedurfde stijl. De voor- en achterzijde zijn beide subtiel aangepast, waarbij de in kleur gespoten onderkant van de voorbumper zijn dynamische uitstraling benadrukt.

De voor- en achterlichten van de nieuwe C-HR zijn beide voorzien van LED-technologie. De dagrijverlichting en knipperlichten zijn ondergebracht in één vloeiende behuizing boven de koplampen. Ook meesturende koplampen worden beschikbaar. Een hoogglans zwarte spoiler verbindt de achterlichten aan de achterzijde.

Het nieuwe multimediasysteem biedt meer connectiviteit en ondersteunt de nieuwste versies van Apple CarPlay en Android Auto. Kaartupdates voor het navigatiesysteem kunnen voortaan ‘over the air’ gedownload worden.

De nieuwe krachtige en zuinige 2.0 High Power Hybrid aandrijflijn levert 184 pk met een CO2-uitstoot van 92 g/km3 en accelereert van 0-100 km/h in slechts 8,2 seconden. De verbeterde 122 pk sterke 1.8 Hybrid komt aan 86 g/km3.

De nieuwe Toyota C-HR staat einde van het jaar bij de dealer.

Afbeelding galerij

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy