dinsdag, 20 augustus 2019

Hardcore versie van de Hyundai i30 N komt eraan

Hardcore versie van de Hyundai i30 N komt eraan © Hyundai Motors
Hyundai is bijna klaar met een gelimiteerde versie van de Hyundai i30 N, de Hyundai i30 N Project C. Door verschillende designupgrades en dynamische aanpassingen biedt de gelimiteerde Hyundai i30 N Project C een nog opwindender rijbeleving.


Tot de unieke specificaties van de Hyundai i30 N Project C behoren met koolstofvezel versterkte kunststoffen en op de autosport geïnspireerde 19-inch velgen. Hierdoor is de auto aanzienlijk lichter dan de reguliere Hyundai i30 N en reageert hij nog sneller op de bestuurder. Ook de aerodynamische aanpassingen die Hyundai gedaan heeft, zorgen ervoor dat de rijbeleving achter het stuurwiel nog intenser is en verhogen het rijplezier.

Op de eerste foto’s is een gecamoufleerde Hyundai i30 N Project C te zien met een oranje stickerdesign en een gestileerde hoofdletter C, geïnspireerd op Hyundai’s high-performance testcircuit ‘Area C’ bij het Namyang R&D-centre in Zuid-Korea. Dit is de spirituele thuishaven van de Hyundai i30 N, het eerste N-model van Hyundai.

De Hyundai i30 N Project C beleeft zijn werelddebuut op de IAA van Frankfurt begin volgende maand.. De productie is gelimiteerd tot 600 exemplaren die leverbaar worden op geselecteerde Europese markten.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy