woensdag, 14 augustus 2019

Laat de zon maar schijnen, hier is de VW T-Roc Cabrio

Laat de zon maar schijnen, hier is de VW T-Roc Cabrio © Volkswagen AG
Volkswagen presenteert vandaag de T-Roc Cabrio. Die combineert de geliefde kenmerken van een SUV met al het goede van open rijden. Hij viert zijn wereldpremière op de IAA in Frankfurt in september en hij komt in het voorjaar van 2020 naar België.


Dé attractie van de nieuwe T-Roc Cabrio is zijn hoogwaardige softtop. Hij is fraai vormgegeven en in slechts 9 seconden elektrisch te openen, ook tijdens het rijden bij snelheden tot 30 km/u. Indien gewenst kan de softtop ook op afstand met de sleutel worden bediend. 

Hi-tech features 

De T-Roc Cabrio is, net zoals zijn dichte broer, leverbaar met een groot aantal features die het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak op ongekend hoog niveau brengen. De nieuwste generatie infotainment-systemen zijn onder meer voorzien van App Connect voor het perfect streamen van muziek en makkelijke toegang tot apps. De Digital Cockpit (standaard op de R-Line) biedt niet alleen een centraal geplaatst touchscreen met haarscherpe graphics, maar ook een volledig digitaal instrumentenpaneel dat naar eigen wens is in te delen. Het speciaal voor de T-Roc Cabrio ontwikkelde, 400 watt sterke 12-kanaals BeatsAudio soundsystem zorgt voor een perfecte audio-ervaring met de kap open én dicht. 

Twee keer TSI

De T-Roc Cabrio komt met twee verschillende TSI-benzinemotoren, variërend van de 115pk sterke 1.0 TSI met een handgeschakelde zesbak tot de 150 pk sterke 1.5 TSI met zeventraps DSG-automaat.

De nieuwe T-Roc Cabrio viert zijn wereldpremière tijdens de IAA Motorshow in Frankfurt in september en arriveert in het voorjaar van 2020 in België. De prijzen en specificaties worden in aanloop naar de introductie bekend gemaakt.

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy