woensdag, 24 juli 2019

Audi presenteert de Q3 Sportback

Audi presenteert de Q3 Sportback © Audi AG
Met de Audi Q3 Sportback voegt Audi een compacte SUV-coupé toe aan zijn modellenprogramma. De Q3 Sportback combineert de krachtige looks en het gebruiksgemak van een SUV met de sportieve uitstraling en wendbaarheid van een coupé. Het is de eerste compacte cross-over van Audi.


De Audi Q3 Sportback onderscheidt zich door zijn sportieve design, een resultaat van de lage daklijn, gespierde carrosserie en extra grote Singleframe-grille waarmee het model onmiskenbaar zijn verwantschap met de Q-familie onderstreept.

Het sportief-robuuste designthema wordt doorgezet in het interieur. Het horizontale lijnenspel geeft daar bovendien een ruimtelijk effect. Het standaard MMI touch display vormt het centrale bedieningselement en is voorzien van een brede hoogglanzende rand. De achthoekige vorm ervan verwijst naar de Singleframe-grille. Net als de airconditioning eronder is het display 10° naar de bestuurder gekanteld.

De beschikbare motoren in de Audi Q3 Sportback presteren efficiënt en krachtig, terwijl ze nu al voldoen aan de Euro 6d-TEMP-emissienorm. Het aanbod bestaat bij de marktintroductie uit een benzine- en twee dieselmotoren. 

De Audi Q3 Sportback staat vanaf de herfst bij de Audi-dealer..

Contact

YesYes BV
Veenstraat 10
B-3630 Maasmechelen

BTW: BE 0883 567 853

© Copyright autonieuws.be 2018 - Disclaimer & Privacy